5 tatuaje pentru femei

Pentru ca noi stim ce inseamna sa fii femeie. Trebuie sa gasesti echilibrul intre a fi puternica dar delicata, prietenoasa dar luptătatoare, feminina dar nu lacrimogena, iar paradoxurile pot continua. Cerintele societatii dar si a celor apropiati noua, ne fac uneori sa devenim confuze si sa ne pierdem din armonia noastra interioara. Iar cand acel moment apare, ce facem? Ce stim noi mai bine, facem o schimbare. Eu vă propun ca aceasta schimbare sa se realizeze printr-un tatuaj, menit sa va reaminteasca in mod continuu cat de frumoase, unice si complexe sunteti.

Fluturi

Nu doar ca sunt deosebiti, eleganti si feminini dar simbolizeaza dorinta de libertate, de a nu fi constransa, de ati intinde aripile sa zbori.

5 tatuaje

Vrei un ruj?

Stele

Acest tip de tatuaj este raspandit atat printre femei cat si printre barbati. Nu e de mirare, sunt cele care lumineaza in miezul noptii, cele care ne invata ce e speranta, in cel mai vast intuneric, exista lumina. Stelele simbolizeaza adevarul, speranta, vastitate, spirit.

5 tatuaje

Semne zodiacale

Astrologia este veche de mii de ani si intrebarea „Tu ce zodie esti?” cred ca e in top 5 intrebari adresate la un date. De ce? Pentru ca vrem sa credem sau nu, zodia spune  cate ceva despre noi. Nu detalii, nu experiente dar generalitati, da. Si cine nu vrea sa stie mai multe despre o persoana. Tatuajul cu zodii este printre cele mai semnificative tatuaje, spui multe printr-un semn mic.

5 tatuaje

Libelula

Un simbol perfect al feminitatii. Delicat, armonios, captivant ca semnificatie si culoare, acest tatuaj poate reprezinta orice femeie. Intensitatea cu care traieste o libelula poate fi echivalentul unei zile din viata unei femei, plina de provocari pe care trebuie să le depasesti. Semnificatia aprofundata a libelulei ca tatuaj se contureaza in jurul prosperitatii, armoniei, norocului, pace, puritate, puterea de a trece peste dificultati.

5 tatuaje

Soarele

Astrul care ne face viata mai frumoasa este un exemplu de tatuaj pozitiv, reprezentant al inceputurilor. Unele femei aleg acest tatuaj tocmai din cauza simbolisticii lui diverse: fertilitate,  renastere, rezistenta, pozitivitate, putere. Sa ne amintim ca egiptenii nu venerau Soarele in van.

5 tatuaje

Luna

Pereche soarelui pe cer, ar spune unii. Asemeni stelelor, tatuajul cu luna este un exemplu de pozitivitate desi semnificatie lui este unul mult mai profund. Sunt persoane care aleg sa-si tatuaeze luna in diverse ipostaze: luna plina, patrar, luna  noua sau chiar toate aceste faze in mod succesiv. Se pot introduce si alte simboluri, cum ar fi norii sau o parte din cer.

5 tatuaje