L O A D I N G

Tatuajul cu dreamcatcher este un tatuaj popular atat in randul barbatilor cat si a femeilor. Tradus “prinzatorul de vise”, dreamcatcher-ul a aparut la nativii americani, fiind unul dintre cele mai puternice simboluri care ii reprezinta. Se crede ca o data ce ai deasupra locului in care dormi un astfel de obiect, visele tale vor fi linistite si senine. Cel mai bine este sa-ti imprimi unul pe piele ca sa fii sigur/a ca dormi bine si cand esti departe de casa 🙂

Majoritatea tatuajelor cu dreamcatcher au ca design imaginea obiectului din realitate: un cerc cu o panza de paianjen in el, in mijlocul acestuia ramanand un mic cerc. Ca decor se folosesc pene, margele, cap de sageata, cristale, pietre sau bijuterii. Desi in mod autentic se foloseste panza de paianjen sunt tatuaje care o inlocuiesc pe aceasta cu diverse animale: cai, bizoni, vulturi, caini, toti au fost si sunt folositi in tatuajele cu dreamcatcher.

Un alt motiv pentru care acest tatuaj este realizat, pe langa superstitia legata de vise, este respectul pentru cultura nativilor americani.

Ca simbolistica acest tatuaj reprezinta protectie si siguranta. Iar daca vorbim despre design trebuie mentionat faptul ca iti ofera libertatea de a crea un tatuaj unic, sa te reprezinte doar pe tine. Ce trebuie tu sa faci este doar sa te gandesti ce alte simboluri iti plac si sa discuti cu tattoo artistul tau, despre cum sa le includeti in dreamcatcher.

Leave a Comment