Tatuaje care vor menţine iubirea vie

Nu sunt căsătorită însă, atât eu cât şi iubitul meu avem destul de multe tatuaje, 2 chiar asemănătoare, însă, tatuaje pentru nuntă? Care să simbolizeze iubirea şi uniunea noastră? Ei bine, asta sună incredibil şi chiar nu m-am gândit.

Dacă te căsătoreşti în curând şi doreşti puţină inspiraţie, vezi mai departe ce ţi-am propus noi în legătură cu acele tatuaje care vor menţine iubirea vie, indiferent ce ar fi şi în ce mod va trece timpul peste voi.

You’re my king, you’re my queen

Suntem de părere că acesta este incredibil de inspirat, de frumos, de elegant şi unic, depinde din ce punct de vedere privim lucrurile, pentru un tatuaj dedicat soţilor.

screen-shot-2016-09-08-at-9-12-54-am

Simplu

Când vorbim de astfel de tatuaje pentru iubirea a două persoane, nu trebuie să ne referim doar la cele complicate, elaborate. Acesta propus de noi este cât se poate de simplu, frumos şi transmite un mesaj grozav- nu aveţi cum să negaţi acest lucru!

screen-shot-2016-09-08-at-9-14-33-am

Love birds

Da, clar, acesta este cât se poate de adorabil şi bănuiesc că nu l-aţi văzut până acum la multe cupluri sau chiar indivizi singuri. Pot spune că iubesc faptul că este aceeaşi pasăre însă în diferite ipostaze, având în vedere că şi caracterele, comportamentele şi rolurile celor doi sunt diferite.

screen-shot-2016-09-08-at-9-15-55-am

Eşti ancora mea

Şi eu sunt a ta, bineînţeles, iubirea mea- cât de bine sună? Cât de drăguţ este acest set de ancore? Mai ales că sunt amândouă la fel, în aceeaşi poziţie şi pe aceeaşi suprafaţă a corpului?

screen-shot-2016-09-08-at-9-17-56-am

Heart candy

Ei bine, acum vorbim de ceva mult mai serios. În nici un caz nu-ţi poţi face acest tatuaj, pe mână, în acest mod, dacă până acum nu mai ai nici unul. Trebuie să alegi numaidecât un alt loc şi, bineînţeles, poate nu chiar atât de colorat.

Însă, chiar şi aşa, trebuie să recunoaştem că seamănă cu nişte bombonele de Sf. Valentin- incredibil de drăguţe şi perfecte pentru o nuntă!

screen-shot-2016-09-08-at-9-19-07-am

Love hard

Pot spune că acesta este preferatul meu- şi chiar cred că o să-mi tatuez ceva de genul când mă voi căsători! Merită iar mesajul este incredibil!

screen-shot-2016-09-08-at-9-21-21-am