L O A D I N G

Tatueaza-ti puterea!

Sunt momente cand ai nevoie de tine 200%, moment important in care trebuie sa-ti amintesti ca ai forta necesara de a reusi, ca tu detii puterea de a fi si de a te realiza asa cum iti doresti.

Desi unele civilizatii il considera un simplu mit, pe cand altele sustin ca este o creatura preistorica iar reptila Komodo este predecesorul sau, nu exista dubiu ca dragonul este si va ramane o intruchipare a puterii dar si a onoarei, iar fascinatia in ceea ce il priveste este departe de a se fi terminat. Aici putem aminti basmele in care eroii se lupta cu fiare asemeni dragonilor, animatii (How to train your dragon 1,2; Shrek; Mulan) si filme (The girl with the dragon tattoo; Godzilla; The Hobbit).

Simbolul dragonului ne-a atras din totdeauna prin ferocitatea lui dar si prin aura mistica pe care o prezinta. In China se spunea ca fiecare imparat era reincarnarea unui dragon, iar puterea lui asupra populatiei nu trebuia contestata. Si in prezent tatuajul dragonului chinezesc este folosit pentru a induce frica in inamici. In Japonia, tatuajul dragonul iti ofera putere si protectie prin puterile supranaturale pe care le detine, iar steagul dacilor avea ca simbol un fel unic de a ilustra o astfel de creatura.

draco

Sunt multe moduri in care se poate realiza acest tatuaj, simbolizand libertate, intelepciune, noroc, echilibru, putere, onoare, ferocitate, protectie, exista o gama variata prin care se poate reprezenta dragonul, acestea fiind:

  • Dragonul chinezesc- putere, ferocitate, caracter puternic
  • Dragonul incornorat- acestia sunt cunoscuti ca cei mai puternici dintre dragoni
  • Dragonul celest- protectorul zeilor si a cerului
  • Dragonul de pamant- prezent si in zodiacul chinezesc, cel care conduce toate cele de pe pamant
  • Dragonul comorilor- protectorul aurului, belsugului
  • Negru- intelepciune
  • Verde- viata
  • Albastru- compasiune, iertare
  • Galben- valori/ principii bine stabilite
  • Auriu- noroc, bunatate, intelepciune

Luand in considerare preferintele dumneavostra, acest tatuaj se poate realiza pe orice suprafata a corpului, de orice dimensiune, desi marimea indicata este de la medium la mare din cauza complexitatii si a detaliilor ce trebuie realizate dar acest detaliu este mai mult o optiune personala. Dragonul este destinat atat persoanelor de sex masculin cat si feminin, tatuajul putand fi colorat, monocrom, celtic sau insotit de alte simboluri.

Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo Luka's Tattoo

Leave a Comment